Mevlid-i Nebi Haftası Kutlaması

Okulumuz öğretmenleri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğumunu anmak ve dini değerleri öğrencilere aktarmak amacıyla geleneksel Mevlid-i Nebi

Haftası kutlamalarını gerçekleştirdi. Hafta boyunca düzenlenen etkinlikler, öğrencilerimizin manevi gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra, velilerimizin de aktif katılımıyla taçlandı.

Mevlid-i Nebi Haftası boyunca, öğrencilerimize Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) hayatı, öğretileri ve insanlık için taşıdığı önem hakkında derinlemesine bilgi verildi. Öğrenciler, dini ve ahlaki değerleri daha iyi anlama fırsatı buldular ve bu değerleri günlük yaşamlarında uygulama konusundaki sorumluluklarını daha iyi kavradılar.

Okul Müdürü Nasuh ÖZDEMIR, Mevlid-i Nebi Haftası kutlamalarının başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesine katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti ve öğrencilerimizin manevi gelişimine olan bağlılığımızı vurguladı. Ayrıca, okulumuzun bu tür etkinlikleri gelecekte de sürdüreceğini belirtti.

Merkez Atatürk Ortaokulu Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları ile öğrencilerinin manevi bilinçlerini güçlendirme ve dini değerlere olan bağlılıklarını artırma konusundaki kararlılığını sürdürmektedir. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin yaşamlarında derin bir anlam yaratmaya devam edecektir.

29.09.2023 145

29-09-202329-09-202329-09-2023