Merkez Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, çevresinin eğitim- bilim ve kültür merkezi olan, eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak.

Misyon: Hoşgörülü, ahlaklı, tutarlı, kendine güvenen, doğayı koruyan, yaratıcı düşünen, bilgili, becerili, yeteneğinin farkında olan, atak, paylaşımcı, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 12:20 13:30 - 15:00
Isınma: Doğalgaz Kaloriferi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cmao.meb.k12.tr

Adres - İZZETBEY MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ CAD. NO 7B ÇUMRA / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Çumra ilçesi, İç Anadolu´nun güneyinde, Türkiye´nin en büyük kapalı havzası olan Konya Ovası´nda yer alan ve Konya iline bağlı olan bir ilçedir.

Adres - İZZETBEY MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ CAD. NO 7B ÇUMRA / KONYA

Ulaşım İlçemizde her yarım saatte bir dolmuş seferleri bulunmaktadır. Aynı zamanda her yarım saatte bir Karatay Otobüs Terminalinden ilçemize seferler vardır. Ayrıca Konya Karaman arası çalışan trenler mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çumra merkezindedir. Konya İl Merkezine 42 km uzaklıktatır.